Locatie

Appartementencomplex Witloo

De hoek van de “Van der Loostraat” en de “Witboomstraat” te Veen, is een perfecte locatie voor een appartementencomplex als dit. Met de voordelen van een prachtig dorp, maar ook alle faciliteiten die de kern Veen te bieden heeft.

Doordat het pand enkele meters van de weg gelegen is heeft u weinig tot geen last van het verkeer, terwijl er daarentegen buiten wel altijd “leven” is. De terrassen en balkons van het complex liggen richting de “Van der Loostraat” en hebben hierdoor een mooi vrij uitzicht in alle open richtingen. Hieronder wat beelden van de uitzichten gezien vanuit diverse appartementen. Zoals te zien, is er vrijwel overal een mooi vrije uitkijk de omliggende straten in. Waardoor een zeer vrij gevoel ervaren wordt vanuit de woonkamer, slaapkamer en het terras.

Veen zelf ligt zeer dicht bij de hoofdweg N267 waardoor uitvalswegen als de A59 (Waalwijk > ‘s Hertogenbosch) en de A27 (Breda > Utrecht) snel te bereiken zijn.

Ook het openbaar vervoer is goed bereikbaar. De bushalte in de Schmitzstraat is op 5 minuten loopafstand, waarvan elk uur een bus vertrekt richting Gorinchem en ‘s Hertogenbosch.

Uitzicht vanaf nr. 22 (begane grond)
de “Mussentiend” in (kijkend in Oostelijke richting)

Uitzicht vanaf nr. 20 (begane grond)
de “Witboomstraat” in (kijkend in Noordoostelijke richting)

Uitzicht vanaf nr. 32 (2de verdieping)
de “van der Loostraat” (kijkend in Noordwestelijke richting)

Uitzicht vanaf nr. 34 (2de verdieping)
de “van der Loostraat” (kijkend in Noordelijke richting)

nog 1 appartement beschikbaar!

Wilt u een appartement huren in het hart van Veen?
Ontvang direct de brochure voor de appartementen.